Oldal vs. Közösség Példa

A comment I wrote on the original post (goo.gl/RY3ZC):

Ha van egy oldal es van 3 adminja. A 3 admin alszik egy negyedik ember kozben posztol valamit, az nem lesz ujraosztva a tobbieknek, pedig lesz biztosan aki szeretne kommunikalni rajta, csak nem tud rola. A Page-nel fugg az oldal uzemelteto(i)-tol, azok idejetol es egyben kedvetol.

A Community tenylegesen a

felhasznalok->felhasznalok reteg.

Pelda:

+Folyam.info, +[Dev] Folyam.info es +Code-Infection a blogom. Az marad page es Community hozza nem is kell. Majd a Page csatlakozik azokhoz a csoportokhoz ahol erdekelt.

+Ingress Hungary egy blogszeru valami, viszont tartozik hozza egy kozosseg. Csak azt reshare-eli ami tenyeg megerdemli. Letre lesz/van hozva hozza kozosseg, ahol az erdekeltek kommunikalhatnak fuggetlenul az en (es mas adminok) idejetol (ha nem vagyok elerheto nincs reshare)

+Ingress Resistance Hungary Alapvetoen inkabb kozosseg mint oldal. Ez valoszinuleg megszunik miutan nem lesz aktivitas rajta, mert privat Community-val megoldhato. Hirek mehetenek a community-be mert azok csak azt a “szuk” kort erintik es ido utan elevulnek. Ami meg globalis az ugyis megy az nagy kozos Page-re.

comments powered by Disqus