Zombies, Run! most akcios!

Igen… Jatszom viszonylag regota. Kickstarteren tamogato voltam, igy eleg gyorsan eljutott hozzam az alkalmazas.

Mi van benne?

  • Bazis: Van csak ugy ;) fejlesztheto
  • Cuccok: felszedhetoek tok random dobalja oket, ezekbol fejlesztheto a bazik.
  • Kuldetesek: Hat ez a story ^^.

Ahogy en hasznalom:

  • Zombies, Run! start
  • RunKeeper start
  • Fut, fut, fut
  • RunKeeper stop
  • Zombies, Run! stop

Neha a 2. es a 4. pont kimarad, mert csak ugy futok, kocogok vagy valami. Ami a RunKeeper fo elonye szamomra, hogy exportalhato igy az adatokat tudom mashol is hasznositani akar sajat felhasznalasra.

Miert?

A Zombis jo keretet ad a futashoz. A radioadasok ideje jo arra, hogy kicsit kipihenjem magam. A hordatamadasok jok arra hogy sprinteljek egyet. Elmenti mikor milyen zene szolt igy vissza tudom nezni es rendezgetni tudom a lejatszolistat, hogy jobban a futashoz igazodjon.

Runkeeper meg ad jo statokat, amiket a zombis meg nem ad, vagy nem teljesen, bar mar sokkal tobbet ad mint regebben ^^. Regen volt ido… ennyi volt ^^. Kesobb a km is belekerult, aztan terkep nezet.

Hogy miert szeretem?

Nem is tudom, talan azert, mert jokat szorakozok a szovegeken benne es izgalmas tortenetek vannak ;) Megszoktam es nehez futni anelkul, hogy ne pofazna allandoan Sam vagy epp ne tenne valami szuros megjegyzest Janine vagy en adna egy kis biztatast Evan a 7-es futo. ;) Jo latni, ahogy fejlodik a varos es tobben lakak benne, valtoznak az epuletek es latni, hogy mar fejlettebb a varos, mint volt es ehhez en is hozza tettem (nem mintha mas futo epithetne a varosomat, de hat na az erzes legalabb megvan)

Profil?

Mar sokat valtozott ez. Ha jol emlekszem a 4. vagy 5. kinezet az indulas ota. Eddig ez a leginkabb letisztult, am ez eddig a leheto legkevesbe zombis is ^^.

Ritkan hasznalom, mert sokszor nem egyedul futok es nincs a fulemben a fules, igy aztan nem is igazan van ertelme szamomra a zombisnak, mert hat foleg a story erdekel, de ez van ^^. Foleg estenkent hasznalom, mert akkor egyedul vagyok es a hidegebb napokon pl nagyon is jol lekoti a figyelmem, hogy ne a hidegre koncentraljak ;) Nomeg mikor meghallom, hogy “Ghhhhrrrrrr-ghhhrrrrrr!” az ad egy plusz loketet ;) Nah meg vagany a Runner 5 polom, amit kaptam toluk ^^.

Get it on Google Play
comments powered by Disqus