LinkedIn: Ez rád nézve elég ciki

A mai napon kaptam levelet LinkedIn-től. Elsősorban ez nem meglepő, hiszen folyamatosan kapok leveleket tőle, pedig már minden létező checkbox-ról levettem a pipát. Tehát, eddig nem is meglepő. Az igazán nagy “wtf?” érzés akkor kapott el, amikor megláttam a címét.

Kis kitérő. Mire használom eme remek szolgáltatást. Röviden leírva semmire. Kitöltöttem a profilom és néha belépek, amikor kapok valami szemetet tőlük és megírom a fejvadászoknak, hogy elmehetnek a picsába. A profilom úgy ahogy ki van töltve és kvázi amikor belépek mindig kiírja, hogy mióta nem léptem be 2 ember nézte meg a profilomat, ha kíváncsi vagyok kik voltak azok, akkor ápgrédeljek. Tök jó. Ha naponta belépek egyszer – ami nem igaz, mert inkább heti szinten használom – akkor az jóindulattal is 31×2, azaz 62 profilmegtekintés. És akkor nem néztük, hogy lehet van aki többször is megnézi a profilomat.

Nah tehát ezek után az alábbi kép igen meglepőnek tűnt. Végül rájöttem, hogy tulajdonképpen ez a nagy “Professönel Szosöl Netwörknek” elég ciki. Mármint ha ezzel én a top 10%-ban benne vagyok, akkor kérem szépen nem sok profilmegtekintésetek van úgy általában, akkor miért is töltsem ki a profilomat?

comments powered by Disqus