Multidezo levelek

Most hogy visszaneztem egyeb ceges megkereseseket. Elgondolkodtam rajta, hogy mi lett volna ha… Furcsa eredmenyekre jutottam. ;)

Emlitve van egy ceg, de ne sertodjon meg senki, aki ott dolgozik, dolgozott vagy ott akar dolgozni. Jo cegnek tartom es csak buzditani tudok mindenkit. Ezt a bejegyzest nem fizette senki es a DN sem. ;)

Peldaul ha anno a Digital Natives kb 1 honappal korabban keres meg, amikor meg aktivan Ruby fejleszto voltam es toltam es szerettem a RoR iranyvonalat, akkor most ott lennek (valoszinuleg), mert nagyon szimpatikus ceg csak epp 1 honappal elcsusztak, amikor mar egy jo helyen voltam, ami annyira nem volt jo hely, mint kesobb kiderult, de szabad voltam, ahogy szeretem. Mivel szabad voltam nekialltam kiserletezni a Node.js-el es nagyon megtetszett es azota is tetszik viszont a RoR iranya egyre kevesbe tetszik. Ha elmentem volna oda, akkor nem biztos, hogy Node.js-ezek ilyen erovel, mert nem lett volna idom ra munka mellet.

Felmerult bennem a kerdes, hogy vajon ez jo nekem vagy sem? Mindenesetre orulok, hogy igy alakult ahogyan, mert sose banok meg semmilyen dontest, mert akkor sajat magamat kopnem kvazi szembe. Viszont azt nem tudom sehogyan sem elkepzelni (pedig jo fantaziam van), hogy hol tartanek most. Ez egy nagyon furcsa erzes, foleg ugy, hogy most nem akarok sehol se dolgozni.

Nektek volt mar ilyen? Vagy csak en vagyok ennyire elborult? ^^.

comments powered by Disqus