Re: kettős mérce

Nokerem… Vegyuk rendre mit gondolok:

Az elozo resz tartalmabol…

Tenyleg elbaszott alapokrol indultunk.

Az elmult 3 evben igencsak sok alkalommal probaltam barmit is tenni, ami segithet barmin is. Az eletem nagy reszet szo szerint kiirtotta belolem. Lemondtam olyanokrol is, amiket szerettem, de maga hulyesegnek talalta vagy szimplan nem tetszett. Sokszor probaltam beszelni magaval, am valaszokat sose kaptam semmire, de kerdeseket sem, meg ugy semmit sem csak azt, hogy milyen szar alak is vagyok.

Mivel mashogyan nem kommunikal velem igy, ha ki akarom adni magambol, akkor mas lehetosegem nincs. Amugy pedig a maga bogja/”versei” is ugyan ezek. Bajod van valamivel kiirod es vagy eljut a celszemelyhez vagy nem, de kit erdekel, mert legalabb leirtad. Este probaltam kulturalt hangnemben megvitatni a problemat, amire csak mely csendet kaptam meg egy olyan nezest, hogy “Hulye vagy?”. Semmibe se tartott volna, azt mondani, hogy “szedje le”, sot en valahol erre vartam, hogy talan egyszer meg ramirsz.

Kell-e szabadido? Nem kell, ha azt mondja elkoltozik koltozzon, de akkor ne azt jatsza, hogy meg itt lakik es nem latom. Az elmult 2 evben bulizni se voltam sehol, maga volt mindenfele. Ezzel nincs is bajom. Csak ha elvileg este hazajon, es csak hajnali 2kor irja meg, hogy megse jon ma haza, meg elotte kb 5-tol 2-ig nem lehet elerni semmilyen feluleten (telefon, sms, gtalk, email barmi), akkor szeritem joggal erzem azt, hogy maga nagy ivben szarik rank, mert meg arra se kepes, hogy idoben jelezzen.

Nem akartam a premiumabol ceget alapitani, az a sajat fizetesembol lett felrerakva, csak ugye voltak olyan kiadasok, amik annak voltak koszonhetoek, hogy maga szerint a bolcsi szar, ugyhogy ha mar maga is bejar dolgozni es en is, akkor biza valakinek vigyaznia kell a gyerekre.

Nem a maga fizetesebol hiteleztem el magam, hanem a sajat fizetesebol allapodtam meg a ceggel ahol dolgozom, hogy reszletre fizetem ki a gep arat, amit vettem, aminek koszonhetoen tudja most hasznalni azt a gepet, amit hasznal maga is. Mindezt mondja ugy, hogy mielott nem dolgozott, hosszu eveken at mindent en fizettem ki magara is es azokra a magafajta hulyesegekre is, amikkel neha nem voltam kibekulve.

Hogy ki mennyit volt itthon. Hat elvileg ez volt a cel, hogy en hazajovok itthonrol dolgozok es maga bejar, es estenkent (ahogyan en is tettem) hazajon es legalabb akkor ki tudom pihenni magam picit.

A gyereket nem en bantottam tobb izben is, nem en mondtam ra hogy gyulolom, nem en mondtam ra, hogy barcsak meg se szuletett volna. Igen volt egy pont, ahol en ugy dontottem, hogy ne hajlon meg noemi hanem csaszarmetszes legyen es igen akkor nem alltam ki es modtam, hogy marpedig itt nem lesz csaszar, mert a holgy csak es kizarolag korhazmentesen teljes szulest szeretne. En azota sem banom, hogy egy 8 honapos magzat nem ment karba es maganak sem lett belole baja. De rendben nem kell bennem bizni, miert is kellene, de az, hogy szep csendben fogja magat es nem valaszol, nem beszel, nem kerdez vagy mond, csak ha eppen tenylegesen en basztam el valamit, mert ugye akkor megy boszen a beszologatas.

Hogy miert ide irom? Mert nem mar en sem tudok bizni benned.

comments powered by Disqus