Final Fantasy, mint estimese

Estimese gyanánt a Final Fantasy IX történetét mesélem Noéminek, kicsit átvariált szereplőkkel. Nagyon élvezi és esténként mindig várja a folytatást. Néha már ő is bekapcsolódik, amikor valaki ruházatát vagy külsejét írom le.

Mindezt úgy teszem, hogy kicsit szerepjátékosra veszem a történetet és Noéminek kell egy-egy dologban döntenie. Mér teljesen azonosult Lila (igen mint a szín, legalábbis ő ezt a nevet adta neki) szökött hercegnővel.

Noémi nagyon élvezi, hogy dönthet és már mondhatjuk, hogy érzi is a döntések következményét, mert amikor mondom, hogy ezt vagy azt nem tehetik, mert otthagytuk az adott tárgyat valahol máshol, akkor már nem ellenkezik, hanem lehajtja a fejét és annyit mond, hogy “Ok…” aztán mosoly és mondja, mi legyen. ;)

Aki nem ismeri az alapot, amiből kiindultam az olvassa el vagy játsszon vele ;) Megéri.

Még a végén kiadok egy szerepjátékos könyvet FF világára. Vajon pert kapnék a nyakamba vagy gratulációt a Square Enix-tő?

Találjátok ki én kivel azonosulok leginkább a történetben? (A karakterneve Appa két pével ^^.) Aki ismer az tudja jól, hogy a sárga kalapos aranyos kis mágus a szívem gyenge pontja, aki néha nagyon dühös tud lenni, de akkor mindenki meglepődik, hogy mennyire >D Igen, Vivi-ről van szó.

comments powered by Disqus