Honnan jött?

Már nem tudom, hogy miként pattant bele a fejembe, de valahogy a középiskola jutott eszembe. Az jutott eszembe, hogy kire is emlékszem. 3 évig jártam egy osztályba, majd megbuktam és újabb két évet egy másikba. Érdekes, hogy az előbbi osztályból alig emlékszem valakire.

Pár név feldereng, de nem sok. Tibi, Fruzsi, Vera, Éva, Csilla, Csaba (x2), Petra… És kb ennyi. Pár nevet még lehet ide tudok rakni, de a 36 fős osztályból össze tudtam szedni 14-et. Nem sok. Pedig próbálkoztam.

A másik osztállyal valahogy, bár kevesebb időt töltöttem, mégis jobban emlékszem rájuk, de ott is csak a felét tudom összeszedni. Nem volt ez ilyen régen. Akkor miért?

Furcsa érzés, hogy ennyire nem emlékszem, mert akkor azt hittem, hogy sokáig emlékezni fogok rájuk. Alig telt el 10 év mióta megbuktam mégis ennyire üres a memóriacella, amely ezt az időszakot és az ide tartozó neveket hivatott tárolni.

Tényleg nem tudom honnan jött ez az egész nekem és hogy egyáltalán miért írom le. Leírni talán azért, mert meglep és érdekes számomra.

comments powered by Disqus