BKV, kérünk még automatát a Keletihez

Az új BKV jegy- és bérlet automatákat nagyon szeretem. Gyors, egyszerű. A felület is jó lett szerintem. Ma (tegnap, csak a cikket nem publikáltam, mert nem volt rá időm) viszont sikeresen éreztem, amit már eddig is tudtam. A keletinél 2 masina kevés, ha az egyik részlegesen meghibásodik, akkor pedig végképp. Lejárt a bérletem és ahogy az elmúlt x évben minden hónapban megtettem, most is terveztem megvenni a következő havi adagot.

Semmi probléma, keleti aztán irány munka. Olyan 15-20 fős tömeg állt, tényleg rendezetten, sorban az automaták előtt. Ahogy azt kell, egy sor van és a következő mindig ahhoz a gephez megy, amelyik felszabadul.

Sorra kerültem, nagy az öröm így 16 perc után. Most kivételesen készpénz fizetést kellett használnom. Végigviszem a teljes folyamatot, 9500 forint lesz, áfás számla nem kell es készpénz fizetés. Papír pénz nem fogad el, csak a masik automata. Kártya most kilőve, különben eleve azzal fizettem volna. Apró pénzem pedig nincs 9500 forintnyi.

Mi következik? Megnyomom a mégse gombot és visszaállok a sor végére. Újabb 18 perc várakozás után hozzájutottam a kivant havi adagomhoz, immár a másik automatán keresztül.

Szóval kedves BKV, ha lennél olyan szíves és még egy, legalább egy automatát oda helyeznél nekünk? Én tényleg szeretem őket, de ez a kettő borzasztóan kevés. Főleg akkor, ha az egyik hibás, amíg ki nem javítják. Az a soronként negyed óra is relatíve sok és jó volna ezen picit gyorsítani.

Köszönettel, Egy hű utas, akinek a szobájában a polcon ott az elmúlt kb 5 év összes bérlete (előtte nem tudom mennyire van meg a sok költözés miatt)

comments powered by Disqus